Antena Meniu Search
x

Interviu! Florian Andrei Maria, despre câştigarea concursului Junior Chef

Are 11 ani şi a câştigat deja un premiu important: titlul de Junior Chef! Astăzi, a fost invitat în platoul Observatorului

Vezi și

Are 11 ani şi a câştigat deja un premiu important: titlul de Junior Chef! Astăzi, a fost invitat în platoul Observatorului

A fost cel mai bun dintre micii bucătari de la Antena1  şi a venit să ne povestească despre visele unui copil şi despre cum e să le vadă împlinite la 11 ani.

Maria Florian Andrei i-a cucerit pe juraţi şi a plecat acasă cu trofeul şi premiul de 15 000 de euro: „Când am aflat că sunt câştigător nu mi-a venit să cred. A fost un sentiment unic pe care probabil nu-l voi mai trăi niciodată. A fost într-adevăr o surpriză", mărturiseşte Floricică, după cum colegii din concurs îl alintau.

Câştigătorul spune că o parte din premiu îl va da Mariei, una dintre prietenele sale din concurs, pentru a-şi lua un robot performant de bucătărie în valoare de 500 de euro, dar şi lui Rareş, amicul său, căruia îi va da 1000 de lei: „Restul banilor îi voi strânge pentru că vreau să merg la studii în străinătate", povesteşte Florian.

Lupta a fost strânsă, pentru că în proba finală au rămas 12 dintre cei mai buni bucătăraşi din România. Decizia a fost una grea, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vârlan au mărturisit că au fost nevoiţi să aleagă doar unul dintre foarte multe preparate perfecte şi au decis că reţeta de vită a lui Floriciă merită premiul cel mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Interviu! Florian Andrei Maria, despre câştigarea concursului Junior Chef