Antena Meniu Search
x

Flyboard-ul, cea mai noua fita de pe litoral

Adrenalina si senzatii tari, pe mare. Flyboard-ul, cel mai nou sport nautic de pe litoral, face furori printre turisti, dar, mai ales, in familia celui mai cunoscut constantean.

Vezi și

Radu Mazare si fratele lui si-au pus echipamentele si, altaturi de patru instructori de flyboard, au facut spectacol langa pasarela din Mamaia. Sute de oameni s-au strans acolo ca sa-i vada in actiune.

Bine impachetati cu muschi, instructorii flyboard-urilor au facut spectacol in fata plajei Casino din Mamaia.

In centrul atentiei a fost, insa, primarul Radu Mazare. Edilul excentric si-a achizitionat echipamentul complet de flyboarding, in valoare de peste 8.000 de euro, si a incercat sa se bucure, alaturi de fratele lui, de o escapada nautica.

“E periculos, gandeste-te, poti sa cazi, sa te lovesti de pasarela. Sau poti sa cazi si sa te lovesti de sus in jetul tau sau in jetul celuilalt”, a declarat primarul.

Prima demonstratie de flyboard nu a fost tocmai reusita pentru edil. A avut ghinionul sa i se strice aparatul si a trebuit sa fie recuperat de pe mare cu o barca penumatica, de doi salvamari: ”Aveam si o comanda la mana si comanda n-a mai functionat, s-a demufat si nu mai puteam sa accelerez si a trebuit sa vina sa incercam sa o reparam si s-a dus el pe jet si a preluat controlul si am putut sa ma intorc”.

Micile stangacii nu i-au deranjat, insa, pe turisti care s-au strans cu sutele pe pasarela si pe plaja, ca sa vada spectacolul.

Inchirierea unui astfel de echipament, dupa ce-ai fost initiat in aceasta calatorie unica, este 150 de lei pentru 10 minute si 250 de lei pentru 20 de minute.

Oricum, cine n-a fost tentat sa leviteze pe apa, s-a relaxat la teresele luxoase din Mamaia. Pentru domnisoare, de pilda, e mai greu sa-si tina echilibrul pe acea placa, asa ca s-au echilibrat. cu pahare de sampanie. Una care ajunge la cateva mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Flyboard-ul, cea mai noua fita de pe litoral