Antena Meniu Search
x

Fosta, actuala şi poate viitoarea soţie a lui Cristi Borcea, toate şi-au dat întâlnire la salonul de nunţi din Bucureşti

Femeile din viaţa lui Cristi Borcea se întrec în vizite la penitenciar. După ce săptămâna trecută, soţia Alina a mers la Jilava şi a ţinut să-şi anunţe, în mod public rivala că ea şi Cristi nu divorţează, astăzi a venit rândul Valentinei Pelinel să meargă la vorbitor.

Vezi și

Femeile din viaţa lui Cristi Borcea se întrec în vizite la penitenciar. După ce săptămâna trecută, soţia Alina a mers la Jilava şi a ţinut să-şi anunţe rivala că ea şi Cristi nu divorţează, ieri a venit rândul Valentinei Pelinel să meargă la vorbitor. În timp ce modelul îi spunea dinamovistului cum evoluează sarcina, adevăratele doamne Borcea, fosta şi actuala, aveau grijă de afacerile cu nunţi ale milionarului.

„Vreau sa se termine cu speculatiile, nu divortam, nu am vorbit despre divort, noi ne iubim, imi iubesc sotul si sotul meu ma iubeste”, asta a spus Alina la ultima întâlnire cu Cristi Borcea, la Penitenciarul Jilava. A fost o declaraţie menită parcă să o intimideze pe rivala Valentina Pelinel, însărcinată în şapte luni tot cu;eful de la Dinamo, după cum spun toţi, mai puţin cei doi.

Vorbele Alinei n-au făcut decât să o pună şi pe viitoarea mămică pe drumuri. În timp ce Valentina schimba impresii cu Borcea la vorbitor, fosta şi actuala soţie aveau grijă ca averea dinamovistului să crească. Patroane de saloane de nunţi, Mihaela are patru în Crângaşi, iar Alina - două, la Moghioroş, cele două şi-au lipit standurile de promovare la târgul de profil de la Romexpo.

Mihaela şi Alina şi-au lăsat angajaţi să vorbească - n-au vrut să dea ochii cu presa şi nici una cu cealaltă.

Totuşi, amândouă fac bani pe care Cristi Borcea îi poate cheltui după bunul plac. Spre exemplu, pe sutele de trandafiri pe care i-ar trimite Biancăi Drăguşanu, după cum scriu ziarele.

Coincidenţele nu se opresc aici. Valentina Pelinel este şi ea prezentă la târgul de nunţi. Mai exact pe coperta broşurii. Ca să promoveze evenimentul, modelul a îmbrăcat rochia de mireasă şi cu siguranţă a văzut-o şi. Alina Borcea.

 Cea mai ieftină rochie începe de la 2 mii de lei si cea mai scumpa se termina pe la 4 mii si ceva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Fosta, actuala şi poate viitoarea soţie a lui Cristi Borcea, toate şi-au dat întâlnire la salonul de nunţi din Bucureşti