Antena Meniu Search
x

Oua si picioare de oaie, motiv de ancheta asupra unui fost prim-procuror

Ghenadie Ciobanu este cercetat de procurorii DNA pentru ca ar fi primit necuvenit oua, vin, carne de porc si picioare de oaie. Fostul prim-procuror din Harlau este cercetat si pentru complicitate la folosirea de informatii care nu sunt destinate publicului.

Anchetatorii sustin ca Ghenadie Ciobanu a abuzat de functia sa pentru a obtine diverse bunuri. Magistratul a achizitionat si o tona de vin, pe care a depozitat-o in garajul Parchetului Judecatoriei Harlau.

"Desi sumele de bani ori bunurile pe care le-a obtinut in acest mod sunt modice - vin, picioare de oaie, carne de porc, oua, din actele dosarului rezulta faptul ca inculpatul a transformat sediul Parchetului intr-o anexa a combinatului Cotnari, de unde a achizitionat peste o tona de vin in decursul unui singur an si l-a depozitat in garajul unitatii, si mica ciupeala intr-o veritabila politica penala, prin care a ajuns sa negocieze solutiile din dosarele aflate in instrumentarea sa, atitudine de natura sa afecteze grav imaginea justitiei si increderea cetatenilor in autoritatile implicate in infaptuirea acesteia", se arata in rechizitoriul prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ciobanu pentru mita, conform Mediafax.

Procurorul a fost trimis in judecata si pentru luare de mita, acesta primid 200 de euro pentru a da o solutie de netrimitere in judecata intr-un dosar penal pe care il instrumenta.

Foto: caloriesecrets.net

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oua si picioare de oaie, motiv de ancheta asupra unui fost prim-procuror