Antena Meniu Search
x

Fratele preşedintelui, acuzat că ar fi luat sute de mii de euro şpagă

După una caldă, vine una rece, în familia Băsescu. Vestea naşterii primului nepot al preşedintelui a fost umbrită de începerea procesului lui Mircea Băsescu

Vezi și

După una caldă, vine una rece, în familia Băsescu. Vestea naşterii primului nepot al preşedintelui a fost umbrită de începerea procesului lui Mircea Băsescu

Fratele preşedintelui este acuzat că ar fi luat sute de mii de euro şpagă pentru eliberarea interlopului Bercea Mondial. Intermediarul tranzacţiei l-a trădat pe fratele preşedintelui. El a povestit cum mita pregătită pentru Mircea Băsescu era în bancnote mari, de 500 de euro.

Intermediarul mitei în dosarul în care e implicat Mircea Bãsescu pune gaz pe foc în scandalul de corupție. Marian Cãpãțânã și-a schimbat radical declarațiile, pentru cã, spune el, la început a fost forțat sã-i ținã partea lui Mircea Bãsescu.

Lovitură de teatru la primul termen în dosar. Dacă la începutul anchetei, Marian Căpăţână susţinea că fratele preşedintelui nu a primit niciun ban de la Bercea Mondial, astăzi s-a lepădat de el.

Căpăţână a spus astăzi în faţa judecătorilor că la Mircea Băsescu ar fi ajuns 600.000 de euro. A fost taxat însă imediat de apărătorul lui Băsescu.

Fratele preşedintelui şi Marian Căpăţână au fost arestaţi preventiv în 20 iunie. Mircea Băsescu este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Fratele preşedintelui, acuzat că ar fi luat sute de mii de euro şpagă