Antena Meniu Search
x

Fratele ucigasului studentei japoneze s-a sinucis

Frati, asi in infractiuni si vecini in penitenciar. Fratele ucigasului studentei japoneze s-a sinucis, dimineata, in Penitenciarul Rahova. Era inchis de la sfarsitul lui decembrie, dupa ce a talharit o femeie

Vezi și

Sapte ani de inchisoare a primit in prima instanta Florin Vlad. Si-a inceput "sejurul" in Penitenciarul Rahova, intr-o celula in care erau inchisi alti opt detinuti. Acasa il astepta o iubita. Gandul ca va imbatrani inainte sa o stranga in brate nu i-ar fi dat nici el pace.

Tanarul a decis sa-si puna capat zilelor in grupul sanitar al celulei. Cateva minute mai tarziu, l-au descoperit ceilalti dar nimeni nu a mai putut face nimic.

Florin Vlad nu ar fi apucat sa-i spuna planul diabolic fratelui sau inchis tot in Penitenciarul Rahova si mult mai celebru ca el, in lumea infractorilor. Nicolae Vlad a fost inchis pentru omor, talharie si viol, fiind cercetat pentru sase fapte de natura penala.

Nicolae Vlad a ajuns dupa gratii de abia dupa ultima crima, cea a studentei japoneze Masuno Yurika, pe care a lasat-o fara suflare intr-o padure de la marginea orasului Otopeni. A primit inchisoare pe viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fratele ucigasului studentei japoneze s-a sinucis