Antena Meniu Search
x

Fraţii Becali şi Cristi Borcea fac echipă şi la Slobozia

Aseară au fost transferaţi de la Poarta Albă, iar azi dimineaţă, milionarii fotbalului au mâncat ce mănâncă toată lumea: margarină cu pâine şi ceai.

Vezi și

 Pentru pachetul de acasă mai aşteaptă. Giovani, Victor Becali şi Borcea au dreptul la unul singur pe lună şi doar 3 vizite, la vorbitor. Dacă vor la muncă, au voie. Şi au de unde alege: să dea cu mătura sau să facă plicuri ori pantofi.

Giovani Becali şi fratele lui, Victor, îşi aşează acum gândurile la puşcăria din Slobozia. Deocamdată, doar cu Cristi Borcea, într-o celulă cu patru paturi. Şi-au făcut mutaţie la Constanţa, dar n-au calculat bine.

Au primit mai mult de 3 ani după gratii, fiecare, iar regimul de detenţie este închis. Ieri, greii au fost urcaţi în dubă şi transferaţi la Poarta Albă. Astăzi, nu i-a vizitat nimeni.

De exemplu, cine vine la verii şi la finul lui Gigi Becali, îi vede doar printr-un dispozitiv de separare. Fratii Becali şi Borcea au dreptul doar la un singur pachet pe lună. Până la următoarea vizită, vor mânca ce mănâncă toţi deţinuţii.

Margarină cu pâine şi cu ceai, la micul dejun, supă de cartofi şi carne cu mazăre, la prânz, iar la cină, paste cu sos. Nu pot cere să plece în permisie, acasă, în schimb, au voie să muncească.

Ei n-au făcut cerere, dar oferta e mare. Mai ales în afară închisorii. Pentru 5 lei şi 50 de bani pe oră, milionarii fotbalului ar putea ieşi la demolat clădiri, la curăţat spaţii verzi şi la plantat pomi, la confecţionat plicuri sau la cusut pantofi.

Peste o săptămână, Giovani va ieşi din celulă, pentru un drum la Bucureşti. A constestat pedeapsa la Curtea de Apel. Din cei 8 grei condamnaţi în dosarul transferurilor, doar Gigi Neţoiu şi Gică Popescu nu au atacat decizia. Au aşteptat motivarea care a fost dată ieri. Tot ieri, Luminiţa, soţia lui Popescu s-a rugat la biserică

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fraţii Becali şi Cristi Borcea fac echipă şi la Slobozia