Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bloc părăsit din Ilfov, jefuit în plină zi de o bandă de hoţi, care a fost filmată

Imagini incredibile surprinse într-un cartier rezidenţial de lângă Bucureşti. Câţiva hoţi mobilizaţi ca într-o brigadă au făcut curăţenie generală într-un bloc părăsit din Ştefăneştii de Jos.

de Redactia Observator

la 26.04.2018 , 00:32

Imagini incredibile surprinse într-un cartier rezidenţial de lângă Bucureşti. Câţiva hoţi mobilizaţi ca într-o brigadă au făcut curăţenie generală într-un bloc părăsit din Ştefăneştii de Jos. În miezul zilei, sunt filmaţi când golesc 11 apartamente. Au furat tot ce au găsit. De la mobilă, până la leagănul de la spaţiul de joacă. Printre suspecţi, sunt multe femei.

Dacă tot au mers la furat, făptaşii au decis să care după ei şi leagănul instalat în curte. Să nu mai rămână nimic de valoare în urma lor. În timp ce o parte a grupului dezmembrează leagănul, alţii aleargă cu prada culeasă din blocul de locuinţe.

Doar două familii au mai rămas în imobil, după ce proprietatea a devenit obiectul unui litigiu, iar accesul la apă şi curent a fost sistat. Pentru că oamenii nu au apucat să-şi golească locuinţele, hoţii au decis să le-o ia înainte. Scaune, televizoare, maşini de spălat au fost furate din 11 apartamente.

Vezi și

Cei nouă suspecţi, trei bărbaţi şi şase femei au fost prinşi de poliţiştii din Voluntari, iar acum sunt audiaţi în prezenţa procurorului care decide dacă se va impune o măsură preventivă. Multe dintre lucrurile furate au fost deja recuperate.

Jaful s-a dat pe 23 aprilie. Prejudiciul este estimat la 10.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bloc părăsit din Ilfov, jefuit în plină zi de o bandă de hoţi, care a fost filmată