Antena Meniu Search
x

Furtul l-a dus în pragul morţii pe un copil din Vaslui

Sărăcia l-a împins la furt, iar furtul l-a dus în pragul morţii pe un copil din Vaslui. Băiatul de 14 ani era cu doi prieteni într-o fabrică dezafectată.

Vezi și

Sărăcia l-a împins la furt, iar furtul l-a dus în pragul morţii pe un copil din Vaslui. Băiatul de 14 ani era cu doi prieteni într-o fabrică dezafectată. Cel mai probabil voiau să fure câteva componente de cupru.

Localnicii l-au găsit mai mult mort decât viu pe copilul de 14 ani. Au sunat imediat la 112 şi în scurt timp au ajuns acolo pompierii şi medicii. Băiatul rămăsese captiv între barele de metal iar starea lui era îngrijorătoare.

După câteva zeci de minute de resucitare, medicii au decis să cheme în ajutor un elicopter SMURD care să-l transporte pe băiat la Spitalul de Arşi din Capitală.

Nenorocirea s-a întâmplat în momentul în care copilul a vrut să taie lacătul unui transformator, din curtea unei fabrici dezafectate. Mersese acolo împreună cu doi prieteni, cu o căruţă, şi, cel mai probabil, voiau să fure cupru.

Prietenii victimei, doi băieţi de 12 şi 13 ani, au fugit imediat după ce băiatul s-a electrocutat. Nu s-au gândit că îl lasă pradă morţii. Când şi-a văzut copilul rănit, mama a leşinat şi a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Furtul l-a dus în pragul morţii pe un copil din Vaslui