Antena Meniu Search
x

Furtuna le-a stricat petrecerea americanilor!

Americanii celebrează astăzi ziua lor naţională, Ziua Independenţei! Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a sărbătorit 4 iulie cu o petrecere în avans, la care au participat peste o mie de invitaţi.

Vezi și

Americanii celebrează astăzi ziua lor naţională, Ziua Independenţei! Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a sărbătorit 4 iulie cu o petrecere în avans, la care au participat peste o mie de invitaţi. 

Petrecerea a avut loc în grădina ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. Totul a fost decorat în roşu, alb şi albastru, culorile drapeulului american. Numai că vremea a dat puţin peste cap planurile. Chiar înainte de începerea ceremoniei, s-a pornit o furtună iar organizatorii au fost nevoiţi să ia măsuri.

Invitaţii au fost adăpostiţi sub cele trei corturi instalate în grădină, alţii s-au retras sub umbrele. Din fericire, furtuna nu a durat foarte mult iar soarele şi-a făcut apariţia, alături de un curcubeu..

Ceremonia a fost deschisă cu prezentarea drapelului de catre Detaşamentul Infanteriei Marine.

Recepţia a fost ultima la care a participat Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al ambasadei. Mandatul său s-a axat în special pe lupta împotriva corupţiei şi a statului de drept.

În total au fost peste o mie de invitaţi, nume sonore din viaţa politică: miniştrii cabinetului Ponta alături de prim-minstru, foştii premieri Victor Ciorbea şi Călin Popescu-Tăriceanu dar şi alţi politiceni: Crin Antonescu, Elena Udrea, Theodor Meleşcanu sau preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Nu au lipsit nici Şeful Serviciului Român de Informaţii, Petru Maior sau Laura Codruţa Kovesi. Din partea casei Regale a venit Principele Nicolae.

Dean Thompson va fi următorul şef al misiunii Statelor Unite, la Bucureşti. El a fost consilier al lui Hillary Clinton, specializat printre altele în ştiinţe politice şi problemele cu Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Furtuna le-a stricat petrecerea americanilor!