Antena Meniu Search
x

Furtună violentă în Bucureşti! Copac căzut peste două mașini

E vreme rea în aproape toată ţara. Cu ploi, grindină şi vijelii. Meteorologii au emis deja avertizări pentru mai multe judeţe din ţară.

Vezi și

 E vreme rea în aproape toată ţara. Cu ploi, grindină şi vijelii. Meteorologii au emis deja avertizări pentru mai multe judeţe din ţară. Iar hidrologii sunt şi ei în alertă - e pericol de inundaţii! În Bucureşti, vijelia a făcut deja ravagii. Doi copaci au căzut peste o maşină, în sectorul 1.

De trei ore Capitala este sub asediul vijeliilor şi al ploii. E cod portocaliu până la orele 21.00 iar vântul suflă cu până la 75 de km pe oră. Nouă judeţe sunt vizate de avertizările meteorologilor. Până mâine seară va ploua abundent în jumătate din ţară.

Temperaturile au scăzut brusc. O simţim deja. Astăzi a fost mai frig cu până la 10 grade în unele localităţi. Dacă vă faceţi planuri pentru weekend trebuie să ştiţi că veştile sunt bune.

Vremea se încălzeşte treptat iar ploiele vor fi din ce în mai răzleţe. Vineri ar putea ploua în sud, sud - vestul ţării şi la munte, sâmbătă ploile se vor concentra în vest. Va ploua şi duminică dar temperaturile vor urca până la 25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Furtună violentă în Bucureşti! Copac căzut peste două mașini