Antena Meniu Search
x

Furtunile au maturat mai multe orase din tara

Astazi sa nu plecati fara umbrela de acasa! Pana la lasarea intunericului va turna cu galeata in multe zone din tara, avertizeaza meteorologii. Furtunile au maturat unele orase inca de aseara

Vezi și

Cel mai rau a fost in Corabia, unde strazile au fost acoperite cu gheata in cateva minute. Cerul s-a intunecat amenintator deasupra Corabiei, iar furtuna, care s-a abatut asupra portului, a adus cu ea si grindina. Oamenii s-au adapostit pe unde au apucat, dar au lasat masinile sub bombardamentul de gheata. Furtuna a durat doar cateva minute, dar a fost de ajuns pentru ca oamenii sa calce pe un covor de gheata.

Unde n-a fost grindina a cazut ploaia rosie. Nisipul din Sahara a acoperit masinile din Buzau. Praful rosiatic a pus la incercare si nervii organizatorilor unui salon auto. Bijuteriile pe patru roti au fost acoperite cu particulele de praf.

Daca in sudul tarii a fost rupere de nori, la malul marii nu s-a vazut om cu om, din cauza cetii. In port activitatea a fost complet suspendata.

Meteorologii spun ca ploile cu aspect de vijelie si cu grindina vor continua si astazi pana la ora 18:00. Cantitatile de apa vor depasi local 25 litri pe metrul patrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Furtunile au maturat mai multe orase din tara