Antena Meniu Search
x

Furtunile fac ravagii în țară. În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat (Video)

În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat la nici două săptămâni după ce o altă ploaie torenţială a făcut ravagii, iar în Ploieşti un copac a fost doborât de un trăsnet.

de Redactia Observator

la 19.06.2019, 16:25

Vezi și

În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat la nici două săptămâni după ce o altă ploaie torenţială a făcut ravagii, iar în Ploieşti un copac a fost doborât de un trăsnet.

La nici două săptămâni după ce au mai fost loviţi de un val de inundaţii, locuitorii unui cartier din Piatra Neamţ sunt la capătul puterilor.

Cinci locuinţe au fost serios afectate de data asta. O familie cu doi copii a fost nevoită să se adăpostească la rude.

În timp ce pompierii intervin din casă în casă să scoată apa, oamenii dau vina pe autorităţi. Canalizarea nu face faţă, mai ales de când şoseaua care face accesul în zonă a fost reabilitată, spun ei.

Canalizarea a cedat şi pe DN15, iar o porţiune din şoseaua care leagă Piatra Neamţ de Bicaz a fost inundată. O ploaie torenţială a adus aluviuni de pe versanţi pe un drum în cartierul Scheii Brașovului.

Şi în Suceava, mai multe străzi au fost din nou acoperite de ape. În comuna Suciu de Sus din Maramureş, după o viitură, mai multe terenuri agricole au fost inundate.

Iar în Ploieşti, un copac s-a prăbuşit în faţa Palatului Culturii după ce a fost lovit de trăsnet.

Astăzi, miercuri, dar şi mâine, vijeliile vor continua în aproape toată ţara. Vor fi cantităţi însemnate de ploi, dar şi grindină pe alocuri.

A intrat în vigoare un nou cod galben de vreme extremă, care e valabil până diseară la ora 23, pentru aproape toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furtunile fac ravagii în țară. În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat (Video)