Antena Meniu Search
x

George Clooney este tată! Soția sa a născut o fată și un băiat

George Clooney se poate declara de două ori fericit! A aşteptat să devină tată până la 56 de ani, dar acum se poate mândri că are o fată şi un băiat.Gemenii uneia dintre cele mai distinse perechi din lume au venit pe lume ieri dimineaţă.

Vezi și

George Clooney se poate declara de două ori fericit! A aşteptat să devină tată până la 56 de ani, dar acum se poate mândri că are o fată şi un băiat.Gemenii uneia dintre cele mai distinse perechi din lume au venit pe lume ieri dimineaţă.

Septembrie 2014. Veneţia. Cel mai râvnit burlac de la Hollywood se căsătorea cu mai tânăra Amal Alamouddin.

Cuplul s-a dovedit a fi foarte discret, aşa că abia în februarie anul acesta cei doi soţi au anunţat că vor deveni părinţi. Nu de alta, dar sarcina nu mai putea fi ascunsă.

Şi oricum tabloidele scriau de ceva timp că Amal Clooney ar fi însărcinată.

George şi Amal au devenit părinţii unei fetiţe şi a unui băieţel. O surpriză de proporţii, pentru că - potrivit presei de peste Ocean - cei doi au refuzat să afle sexul copiilor înainte de a se naşte.

Şi, pentru a-i scuti pe jurnalişti de speculaţii pe marginea numelor alese pentru bebeluşi, familia Clooney - prin intermediul purtătorului de cuvânt - le-a anunţat în cel mai adorabil mod cu putinţă. 

"Ella, Alexander şi Amal sunt cu toţii sănătoşi, fericiţi şi se simt foarte bine. George este sedat, dar ar trebui să se simtă mai bine în câteva zile.", a scris purtătorul de cuvânt al cuplului în Comunicatul de Presă care anunţă fericitul eveniment.

De altfel, George Clooney este o persoană plină de umor, care preferă să facă anunţuri importante cu foarte multă autoironie. Aşa s-a întâmplat şi când şi-a justificat absenţa la un eveniment în Armenia programat pentru 28 mai.

În orice caz, Amal Clooney a avut parte de cel mai bun tratament posibil. 

Tabloidele britanice susţin că actorul a plătit 10 mii de dolari pentru spitalizarea soţiei sale. Noua mamă beneficiază de asistenţă şi consultanţă 24 de ore din 24, iar meniul include şampanie, caviar şi somon la micul dejun.

În plin turneu de promovare al noului său film, Mumia, Tom Cruise a avut numai cuvinte de laudă pentru noii părinţi.

Sunt primii copii pentru Amal şi George Clooney. Cuplul nu a anunţat dacă îşi doreşte şi alţi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » George Clooney este tată! Soția sa a născut o fată și un băiat