Antena Meniu Search
x

Germania, sub numele TERORII! Un CRIMINAL urmărit în toată Europa a postat asta pe internet, apoi s-a PREDAT poliţiei!

A ucis cu sânge rece un copil de numai 9 ani şi a filmat întreaga scenă, a publicat pe reţelele de socializare oroarea comisă, după care s-a predat poliţiei. 

A ucis cu sânge rece un copil de numai 9 ani şi a filmat întreaga scenă, a publicat pe reţelele de socializare oroarea comisă, după care s-a predat poliţiei. 

Marcel Hesse, un tânăr de 19 din Germania, a pus pe jar autorităţile, după ce a luat viaţa unui micuţ de numai nouă ani. Criminalul i-a aplicat 56 de lovituri de cuţit, până l-a lăsat fără suflare şi a înregistrat oroarea, pentru a publica ulterior imaginile pe internet.

Citeşte şi ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Potrivit autorităţilor, ucigaşul s-a predat la scurt timp de la crimă, după ce a intrat într-un fast-food şi a cerut personalului să sune la poliţie, deoarece este căutat, scrie Dailymail.

Hesse şi-a ademenit victima în subsolul clădirii în care locuia şi l-a ucis fără nicio ezitare. 

Citeşti şi Tineri proaspăt căsătoriţi AU MURIT ÎMPREUNĂ, ucişi de pasiunea pe care o împărtăşeau! ULTIMUL MESAJ postat de femeie, chiar înainte de a-şi pierde viaţa

Poliţiştii au descoperit ulterior în apartamentul asasinului, care era în flăcări, trupurile neînsufleţite a încă două persoane, ucise de acesta.

Hesse era dat în urmărire în toată Europa şi a fost capturat de către autorităţi joi seară, scrie Dailymail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Germania, sub numele TERORII! Un CRIMINAL urmărit în toată Europa a postat asta pe internet, apoi s-a PREDAT poliţiei!