Antena Meniu Search
x

Gestul de milioane făcut de nişte tineri pentru un bătrân din Suceava

Îşi pierduse orice speranţă, dar oamenii de bine l-au ajutat să aibă o viaţă nouă. Povestea bătrânului de 80 de ani din judeţul Suceava care trăieşte dintr-o pensie de doar 62 de lei, în condiţii greu de imaginat, a impresionat multă lume şi a ajuns şi peste hotare.

Vezi și

 Îşi pierduse orice speranţă, dar oamenii de bine l-au ajutat să aibă o viaţă nouă. Povestea bătrânului de 80 de ani din judeţul Suceava care trăieşte dintr-o pensie de doar 62 de lei, în condiţii greu de imaginat, a impresionat multă lume şi a ajuns şi peste hotare. Tinerii din sat şi cei de la o asociaţie umanitară i-au renovat casa, i-au adus alimente, haine noi şi un cărucior electric, cu care să se poată deplasa.

De două decenii, nea Sandu trăieşte singur pe lume, într-o sărăcie lucie, la mila vecinilor. Şi aproape tot de atâta amar de vreme, abia se mişcă din cauza infirmităţii de care suferă. Nici nu i-a venit să creadă când tinerii din sat i-au trecut pragul.

Iar cât a lipsit, fii satului, ajutaţi de voluntarii unei asociaţii umanitare, i-au făcut gard nou şi curăţenie lună în casă. Trei maşini cu gunoaie au încărcat. Aproape că nu şi-a mai recunoscut locuinţa nea Sandu, atât de frumos arată acum.

Voluntarii i-au găsit şi un loc la un azil de bătrâni. Dar nea Sandu nu vrea să plece din casa lui. Mai ales că nu poate să-şi părăsească cel mai bun camarad în atâţi ani de suferinţă, câinele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Gestul de milioane făcut de nişte tineri pentru un bătrân din Suceava