Antena Meniu Search
x

Gestul șocant făcut de criminala de la metrou când a văzut imaginile cu victimele sale. Ce le-a spus Magdalena Șerban anchetatorilor când au întrebat-o dacă o cunoștea pe Alina (Video)

Avocata Magdalenei Şerban, femeia care a ucis cu sânge rece o tânără la metrou, face dezvăluiri șocante.

Magdalena Serban, criminala de la metrou

Avocata Magdalenei Şerban, femeia care a ucis cu sânge rece o tânără la metrou, face dezvăluiri șocante.

Avocata criminalei de la metrou a explicat, la Sinteza Zilei, care au fost reacțiile acesteia în momentul în care anchetatorii i-au prezentat imaginile înregistrate la metrou în ziua în care a ucis-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani din Craiova.

"Pe data de 15 decembrie, clienta mea a vizionat ambele momente: și acela cu tentativa de asasinare și crima. Reacția ei a fost una nefirească, nu a vrut să comunice, au fost țipete, urlete, spunea că nu e adevărat nimic, că sunt imagini fabricate, chiar așa a spus, a mers pe negație. Evident că a recunoscut că este persoana din imagine, dar a susținut că imaginile sunt trucate", a precizat avocata.

Pe acelaşi subiect

Întrebată dacă femeia a plâns, avocata a răspuns: "Nu a plâns, a avut o stare de neliniște vizavi de secvențele prezentate, ar fi vrut să plece. La insistențele organelor de cercetare, a spus că nu dorește să dea declarație, că n-a făcut nimic și chiar că nu consideră că victima ar fi murit".

Reprezentanta Magdalenei Șerban a menționat chiar că femeia ar fi cerut să i se arate un certificat de deces în cazul morții Alinei Ciucu.

Un alt amănunt important dezvăluit de avocată este răspunsul dat de ucigașă în momentul în care a fost întrebată dacă o cunoștea pe Alina Ciucu. Se pare că femeia ar fi spus: "Un pic".

"Nu trebuie să avem experiență de specialist, pentru a ne da seama că este incoerentă și că nu a avut discenământ din cauza bolii psihice de care suferă. Clienta mea și-a amintit că în Spania a avut un diagnostic pus, că i-au fost administrate tratamente de specialiate, mă refer la boala psihică. Cel mai probabil săptămâna viitoare, clienta mea va fi supusă expertizei psihiatrice și mai este necesară și luarea declarației la Parchet, care nu s-a realizat până în prezent", a mai spus avocata.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor, după ce a împins-o în faţa trenului, la staţia de metrou Dristor 1, pe Alina Ciucu, luându-i viaţa. 

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, Alexandra, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

După alte câteva ore, criminala a fost prinsă de poliţişti, reţinută pentru 24 ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gestul șocant făcut de criminala de la metrou când a văzut imaginile cu victimele sale. Ce le-a spus Magdalena Șerban anchetatorilor când au întrebat-o dacă o cunoștea pe Alina (Video)