Antena Meniu Search
x

"Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn!". Peste 800 de persoane protestează la Cluj-Napoca

Peste 800 de persoane s-au adunat, miercuri seară, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca

Peste 800 de persoane s-au adunat, miercuri seară, în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, ei având pancarte pe care scrie, între altele, "Suntem mai puţini cu 32" sau "Corupţia, pericol public" şi scandând, între altele, "Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn", "Parlament penal, marş la tribunal".

Oameni de toate vârstele s-au adunat în Piaţa Unirii, în jurul orei 18.00, având steaguri tricolore, dar şi bannere inscripţionate cu mesaje precum: "Securişti, sunteţi trişti", "Corupţia, pericol public", "Corupţia ucide", "Jos Parlamentul", "Suntem mai puţini cu 32", scrie Mediafax.

De asemenea, ei scandează "Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn", 2Singura soluţie, încă-o Revoluţie", "Parlament penal, marş la tribunal", "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Clasa politică e sub orice critică2 sau "Parlamentul judecat pentru sângele vărsat".

La un moment dat, manifestanţii au ţ?inut un moment de reculegere şi au îngenuncheat în faţa statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii, după care au intonat imnul naţional şi au aplaudat.

Cornel Vâlcu, cel care a lansat apelul pe Facebook pentru mitingul de miercuri seară, a declarat că situaţia politică s-a schimbat, dar nu atât de mult încât oamenii să nu mai iasă în stradă.

După aproximativ 45 de minute, participanţii la miting au pornit în marş pe zona pietonală a Bulevardului Eroilor, înspre Prefectură.

În Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară au loc mitinguri similare, aceste acţiuni având loc după ce, marţi seară, peste 25.000 de oameni au mărşăluit prin Capitală cerând demisiile premierului Victor Ponta, ministrului de Interne, Gabriel Oprea, şi primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn!". Peste 800 de persoane protestează la Cluj-Napoca