Antena Meniu Search
x

Un şofer a adormit la volan şi a acroşat trei maşini

Ghinion incredibil pentru proprietarii a trei maşini, pe o stradă din Sibiu. Un şofer a intrat cu maşina printre un stâlp şi un semn de circulaţie, fară să le atingă.

Vezi și

 Ghinion incredibil pentru proprietarii a trei maşini, pe o stradă din Sibiu. Un şofer a intrat cu maşina printre un stâlp şi un semn de circulaţie, fară să le atingă. Dar s-a oprit într-un autoturism parcat regulamentar, iar impactul a fost atât de mare încât au fost lovite şi alte două maşini.

Bărbatul mergea cu viteză şi martorii l-au auzit în timp ce spunea că a şi adormit la volan. A trecut printre doi stâlpi şi a sărit peste trotuar. S-ar fi trezit abia atunci când s-a lovit cele trei maşini din parcare.

Proprietarii autoturismelor au înlemnit când au vâzut maşinile făcute praf. Unul dintre ei, aflat în zonă, a fost la un pas de a fi luat pe capota maşinii scăpată de sub control.

Când poliţiştii au făcut bilanţul maşinilor avariate, patru la număr, ar fi pus asta pe seama consumului de alcool. Dar rezultatul etilotestului a fost negativ. Şoferul este cercetat pentru distrugere şi trebuie să repare toate maşinile avariate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un şofer a adormit la volan şi a acroşat trei maşini