Antena Meniu Search
x

Gică Popescu este noul consilier al premierului Mihai Tudose

Gigă Popescu, căpitanul "Generaţiei de aur", a fost numit consilier al premierului pe probleme de sport.

Vezi și

Gigă Popescu, căpitanul "Generaţiei de aur", a fost numit consilier al premierului pe probleme de sport. Se va ocupa de organizarea Campionatului European de fotbal din 2020. Va avea o misiune aproape imposibilă, după cum şi prim-ministrul a recunoscut. În următorii doi ani, România trebuie să reconstruiască patru stadioane aproape de la zero, plus o linie de metrou până la aeroportul Otopeni.

În meciul pentru Euro 2020, România are oficial un căpitan. Misiunea lui e dificilă: trebuie să pregătească cele patru meciuri pe care le va organiza ţara noastră. 

Antrenamentele echipelor se vor ţine însă, pe alte patru stadioane noi - Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf. Asta, în teorie. Căci în realitate, lucrările n-au început nicăieri.

Compania Naţională de Investiţii va suporta toate costurile. Dosarele înaintează însă cu greu şi riscăm să nu îndeplinim la timp  condiţiile impuse de UEFA. Printre ele, şi o nouă linie de metrou până la aeroportul Otopeni. 

Aici apare fostul căpitan al Generaţiei de Aur. Fostul internaţional a venit la întâlnirea cu premierul alături de cumnatul său, Gică Hagi, care îl va ajuta să-şi îndeplinească obiectivele. Din noua funcţie, Popescu va trebui să colaboreze şi cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. Cei doi au o relaţie tensionată. Fostul căpitan al Barcelonei a fost condamnat în dosarul Transferurilor cu o zi înaintea alegerilor de la Federaţia Română din 2014, unde era favorit să câştige.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu este noul consilier al premierului Mihai Tudose