Antena Meniu Search
x

Gică Popescu, liber pentru înmormântarea tatălui

Viaţa i-a mai dat o lovitură cumplită lui Gică Popescu. Tatăl fostului căpitan al naţionalei a suferit un infarct azi-noapte care i-a fost fatal. A murit şi de inimă-rea, spun apropiaţii.

Vezi și

Viaţa i-a mai dat o lovitură cumplită lui Gică Popescu. Tatăl fostului căpitan al naţionalei a suferit un infarct azi-noapte care i-a fost fatal. A murit şi de inimă-rea, spun apropiaţii.

De suparare că băiatul lui, cândva mândria României, este închis acum, de 2 luni, într-o celulă la Rahova. Acolo a primit Gică Popescu şi vestea teribilă. A cerut conducerii închisorii să-l lase o zi să-şi mai vadă tatăl pentru ultima dată. Şi să-şi îmbrăţişeze mama, bolnavă şi ea.

Cea mai grea lovitură. Cea mai neagră zi din viaţa lui Gică Popescu. Azi-noapte, tatăl lui, s-a stins. Constantin Popescu s-a stins după miezul nopţii. Era singur acasă şi i s-a făcut rău. A mai avut puterea doar să-i deschidă uşa nepotului care avea grijă de el când soţia mergea la doctor, la Bucureşti. Făcuse infarct.

Suferea cu inima. În urmă cu câţiva ani, i se montase un stent. Iar cu o zi în urmă, tocmai ce trecuse pe la medic, să-şi ia reţeta. O suferinţă care l-a măcinat pe bărbatul de 71 de ani. De două luni, băiatul lui era închis la penitenciarul Rahova unde are de ispăşit 3 ani şi o lună şi 10 zile de detenţie.

De plâns, nu se plângea. Dar nu se împăcase niciodată cu ideea că Gică ar fi avut vreo vină. Era mândria lui, cel căruia i s-a cântat de mai bine de o sută de ori imnul ţării. Dar inima lui nea Costică, aşa cum îl ştie lumea în Calafat, n-a mai rezistat.

Gică Popescu a făcut deja o cerere către conducerea penitenciarului să primească o permisie de 24 de ore. Mâine va afla dacă îşi poate conduce părintele pe ultimul drum. În ziua în care a primit sentinţa, le-a spus să aibă grijă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu, liber pentru înmormântarea tatălui