Antena Meniu Search
x

Gică Popescu poate să-şi îngroape tatăl!

Gică Popescu va ieşi mâine din închisoare. E liber o zi ca să-şi înmormânteze părintele.

Vezi și

Gică Popescu va ieşi mâine din închisoare. E liber o zi ca să-şi înmormânteze părintele. N-a avut cum să se ocupe de funeralii, din celula de la Rahova, dar i s-a dat o permisie să-l vadă pentru ultima dată.

Şi să-i aprindă o lumânare la cimitir. Sunt cele mai negre momente din viaţa fostului căpitan al naţionalei, de ieri de când soţia l-a anunţat că tatăl lui nu mai e. Constantin Popescu era bolnav, dar apropiaţii spun că a murit de inimă rea.

Până astăzi, Gică Popescu a numărat clipele. Au fost cele mai negre din viaţa lui. De ieri dimineaţă de când soţia l-a anunţat că tatăl lui nu mai este. Abia ce-şi văzuse mama pentru prima dată, după două luni de detenţie la Rahova.

Fostul fotbalist îl va vedea mâine tatăl. Dar pentru ultima oară. De când e închis, Gigă l-a primit la vorbitor o singură dată. Nici nu bănuia că va fi ultima lor discuţie.

La 71 de ani, nea Costică se ţinea însă tare. Chiar şi după ce statuia fiului său - fost mare fotbalist şi o emblemă naţională - s-a dărâmat de pe soclu. Pe 4 martie a fost codamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare.

Inima de tată a cedat însă. Îşi aştepta fiul acasă, măcar o zi, de Sfinţii Constantin şi Elena. Îl aşteptase şi de Paşte, dar degeaba. Acum, Gică va veni la Calafat cu o coroană. Foştii colegi, dar şi tovarăşii de suferinţă, condamnaţi în dosarul transferurilor i-au prezentat condoleanţe.

Mâine de dimineaţă, Gică Popescu va ieşit, în dubă, pe poarta puşcăriei. La Calafat, va ajunge cu un elicopter pe care i l-ar pune la dispoziţie prietenul Ion Ţiriac. E obligat să se prezinte la secţia de poliţie din oraş, când vine şi când pleacă.

Tatăl era cel care ar fi vrut ca fostul căpitan al naţionalei să fie graţiat de preşedinte. Mâine, la ora 13, Constantin Popescu va fi înmormântat la Calafat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu poate să-şi îngroape tatăl!