Antena Meniu Search
x

Becali a dat vina pe bunicul din mormant pentru schimbul ilegal de terenuri cu Armata!

A fost razboinicul luminii si s-a crezut invincibil. Gigi Becali i-a luat in ras pana si pe procurori, la audierile din dosarul schimbului de terenuri cu Armata.

Vezi și

Terenurile au fost pentru el ca un pariu. Le-a cumparat de dragul tatalui si al amintirilor din copilaria saraca. Atunci cand tranzactia a devenit ancheta penala, bunicul defunct i-a reaparut in gand. Si-n vorba. “Bunicul meu a inviat din groapa si dupa ce l-a facut, s-a dus iar in pamant”, ar fi spus Gigi Becali, se arata in rechizitoriul DNA.

La interogatoriul din 2007, Gigi a facut ce a vrut el cu procurorii. In fata lor a recunoscut doar ca a sponsorizat Armata, dar nu a dat mai multe explicatii. Nici macar pentru numele sub care a semnat actele. Iar cand intrebarile au devenit sensibile, Becali s-a ridicat si a plecat. Pur si simplu!

Atitudinea lui Gigi Becali a fost confirmata si de fostul sau aparator. “Simtindu-se nevinovat a avut reactii extrem de dure in timpul urmaririi penale”, a declarat Catalin Dancu, fostul avocat al lui Gigi Becali.

Doar ca cine a ras la urma, a ras mai bine. Probele procurorilor din rechizitoriu i-au convins pe judecatori ca Gigi Becali i-a corupt pe fostii sefi ai Armatei pentru a negocia in interesul sau schimbul de terenuri. Dupa aproape 15 ani de la tranzactie, latifundiarul e acum la. Rahova. Arestat pentru trei ani.

Luni, Gigi Becali va face el o vizita. La tribunal. Se intoarce la instanta unde a fost condamnat. Judecatorii Curtii Supreme vor decide, de aceasta data, in cazul Valiza. In cazul unei condamnari, Becali ar putea primi o sentinta mai grea. Iar Steaua ar putea fi retrogradata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Becali a dat vina pe bunicul din mormant pentru schimbul ilegal de terenuri cu Armata!