Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, din celulă în bibliotecă

Becali şi-a pus timbrul pe cultură. Nu se mai opreşte din scris. Pe motiv că scrisul.eliberează. Gigi Becali şi-a publicat deja al doilea volum şi se pregăteşte pentru al treilea

Vezi și

Becali şi-a pus timbrul pe cultură. Nu se mai opreşte din scris. Pe motiv că scrisul.eliberează. Gigi Becali şi-a publicat deja al doilea volum şi se pregăteşte pentru al treilea

A scris, după gratii, o carte despre religie şi una despre Steaua. Şi speră să dea lovitura cu un tratat despre politică. Dacă are noroc la cărţi, poate ieşi curând din închisoare.

După aproape doi ani după gratii, Gigi Becali a scos din mânecă o nouă carte. E asul care i-ar putea aduce libertatea. Volumul a ajuns deja în mâinile cititorilor. 11 capitole cu text puţin şi poze multe, despre marea sa iubire, fotbalul. Becali şi-a scris cartea în timp record, în timp ce lucra şi la Academia naşului Hagi. E al doilea volum semnat de George Becali, după ce, în noiembrie, a publicat "Muntele Athos, patria Ortodoxiei". 180 de pagini de confesiuni şi rugăciuni, pe care autorul le-a planificat încă de anul trecut.

Şi dacă mama afaceristului a fost fascinată de lectură, pentru critici, cartea nu a fost un mare succes. Ba chiar au apărut voci care l-au acuzat pe Becali de plagiat. Dar criticile nu l-au afectat prea tare: nu ţinteşte spre un premiu Nobel pentru literatură. Ci spre libertate. Cu fiecare carte scrisă, Becali îşi măreşte şansele de a fi eliberat condiţionat. Aşa că s-a apucat deja de al treilea volum, unul despre politică.

Becali speră să fie acasă chiar mai devreme. Să-şi petreacă Paştele cu familia. Şi să se poată ocupa de problemele de la Steaua. Clubul său de fotbal a pierdut procesul cu Armata. Steaua şi-a pierdut definitiv culorile, marca şi palmaresul. Adică tot trecutul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, din celulă în bibliotecă