Antena Meniu Search
x

Gigi Becali isi pregateste cererea de gratiere

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui. Latifundiarul a depus o cerere la conducerea penitenciarului prin care vrea fie liber la 25 iunie

Vezi și

Nu a mers sa-si vada baiatul dupa gratii si nici nu i-a vorbit de cand a fost condamnat. Tare ca o stanca, la aproape 82 de ani, Alexandra Becali e convinsa ca acolo unde e, pe Gigi Becali il va ajuta credinta. "Si parintele, Patriarhul, mi-a zis sa ne rugam pentru el, sa avem rabdare, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu o sa fie voia lui Satana, sa stiti. Daca cazi in deznadejde ce faci? Te imbolnavesti si iti fuge si mintea".

In a doua zi de Rusalii, mama lui Gigi Becali a primit o distinctie in numele fiului, chiar din mainile Patriarhului. Pentru cei 180.000 de euro cu care fiul ei a ajutat biserica Sfanta Treime din Ghencea. Tot de la oamenii bisericii asteapta Becali sprijin, cand va depune cererea de gratiere.

"Biserica Ortodoxa Romana va pune in discutia BOR-ului, cel mai inalt for al bisericii, un punct de vedere in ajutorul domnului Becali pentru a fi gratiat", a explicat Pavel Abraham.

Cei 15 calugari de la Muntele Athos nu pleaca din tara pana cand nu sunt primiti in audienta de presedintele Traian Basescu. Se vor ruga de el sa-l gratieze pe Gigi. Pana atunci, maine, de ziua lui, latifundiarul spera sa petreaca acasa, alaturi de familie si prieteni.

La inchisoare nu are voie cu sampanie. Si daca maine dimineata comisia nu-i aproba permisia de 24 de ore, nu va avea parte nici de masa festiva. Branza de dimineata, la pranz, ciorba de cartofi si mancare de dovlecei cu carne, iar, la cina, ghiveci cu legume.

Si pentru ca viata sa-i fie mai usoara in celula, apropiatii vor sa faca donatii penitenciarului, acolo unde Becali promite ca va fi un detinut model si isi va ispasi smerit pedeapsa. O mare nedumerire are insa. Si a transmis-o astazi printr-o scrisoara publica, scrisa de mana lui pe o coala de hartie.

Maine, Becali asteapta permisia de 24 de ore, iar pe 27 se judeca cererea de contopirea pedepselor. Dupa doar o saptamana urmeaza recursul la intreruperea pentru trei luni a executarii condamnarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali isi pregateste cererea de gratiere