Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ramane in inchisoare!

In Ajun de Sfanta Maria, Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si de judecatori sa-l lase in libertate. A vrut sa-i convinga cu cele 3.000 de scrisori de la sustinatori si cu Steaua sa

Vezi și

In sacou negru, descheiat la camasa si cu patru pungi de plastic, ticsite cu scrisori de la fani si documente, 3.000 de bucati, Becali a intrat in sala de judecata ca un martir. "Nu mi-ati dat nicio zi libera sa-mi vad familia, luati o hotarare sfanta. Sa-mi dati drumul trei luni. As vrea sa va citesc ce spun oamenii in scrisori", a incercat sa se apere patronul Stelei.

I-a tremurat vocea cand a vorbit de Steaua. Abia a fost numit stapan si in acte, acolo. Adunarea Generala l-a pus presedinte de onoare, fondator, iar cu el dupa gratii, Steaua moare. "Poate cineva sa ia o hotarare fara mine la Steaua? Nu! Sangele meu este echipa asta. Am construit-o in zece ani zile. E o chestiune de geniu, ceva ce acumulezi cu timpul, cu har de la Dumnezeu si cu bani", s-a laudat latifundiarul din Pipera.

Bourceanu a dat ochii cu patronul, astazi. El, Meme Stoica, Argaseala si Reghecampf, de-o parte. Varul Virgil, aghiotantul Lutu si asistentul lui Gigi, in cealalta parte.

Contractele jucatorilor au fost probele avocatilor. La fel si oferta de opt milioane de euro pentru Chiriches. "Eu trebuie sa negociez. Din banii lui Chiriches ia statul trei milioane, impozit pe profit. Eu, din puscarie, nu pot face asta, deci pierde si statul", a incercat Gigi sa pluseze.

Deciziile importante le ia el, atat la club, cat si la toate cele zece societati al caror actionar majoritar sau patron este. "Se alege praful, corect, cum spunea, statul roman pierde ca nu ia impozite, oamenii isi pierd locurile de munca, cui ii foloseste?", a spus Pavel Abraham.

Becali a invocat credinta. Si sfaturile parintelui Papacioc. "Mi-a spus: lasa-te de politica. Nu m-am lasat si sunt aici. Am primit aceasta pedeapsa ca un dar de la Dumnezeu. M-am indreptat. Injuraturi, mandrie, trufie, eu le faceam. Dumnezeu mi-a aratat drumul manturiri", a spus Becali.

Dar nu si drumul spre poarta inchisorii. Cu o exceptie: daca se imbolnaveste, Becali poate sa faca o noua cerere de intrerupere a pedepsei, mai devreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali ramane in inchisoare!