Antena Meniu Search
x

Ginecolog acuzat de malpraxis

După ce soţia sa a trecut pe lângă moarte, un bărbat îl acuză de malpraxis pe medicul care a asistat-o pe femeie la naştere. Doctorul din Cernavodă i-ar fi fisurat vezica urinară în timpul operaţiei de cezariană.

Vezi și

 Greşeala a fost descoperită abia după trei zile, timp în care toţi i-au spus bărbatului să stea liniştiti că soţia sa nu are nimic grav. Medicii din Constanţa i-au salvat viaţa tinerei mame, dar acum o aşteptă o perioadă dificilă de recuperare.

Ziua în care al doilea copil le-a venit pe lume trebuia să fie una dintre cele mai frumoase din viaţa tinerilor părinţi, dar mama n-a fost în stare să-şi strângă pruncul la piept.

Însă femeia avea dureri groaznice. Medicii i-au spus că probabil are gaze şi au trimis-o acasă. A treia zi, tânăra mamă nu a mai rezistat şi s-a întors la spital. Femeia a fost transferată de urgenţă la spitalul judeţean din Constanţa şi operată. Pentru a doua oară în numai patru zile.

Bărbatul a contactat deja un avocat şi vrea să-l reclame pe doctor la colegiul medicilor pentru malpraxis. Doctorul îl acuză şi el pe soţul femeii că ar fi încercat să-l şantajeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ginecolog acuzat de malpraxis