Antena Meniu Search
x

Micul Hercule, pus in lanturi de tata! Copilul a ajuns jucaria parintelui

Tatal celui mai puternic copil din lume ar putea fi anchetat de procurori. Protectia Copilului Olt e hotarata sa sesizeze Parchetul pentru a-l apara pe Giuliano Stroe de propiul parinte

Vezi și

Cazul baietelului de opt ani, Giualiano Stroe, si al fratelui lui mai mic a intrat in atentia autoritatilor dupa ce pe Internet au aparut filmulete in care cei doi sunt pusi de tatal lor sa ridice greutati foarte grele. Legat cu lanturi groase, Micul Hercule este supus la antrenamente chinuitoare de tatal lui. Asemenea unui caine de lupta, barbatul il incurajeaza sa-si sfasie adversarii. Copilul executa orice comanda, spre amuzamentul tatalui.

Privindu-l, ai zice ca e un baiat de patru ani, dar in realitate, are opt. Din cauza antrenamentelor prea dure, a incetat sa mai creasca. Cu ochiul liber se vad, exista suspiciunea de abuz, dar nu poti sa demonstrezi, desi au faost facute analize la Institutul Parhon. Rezultatele acestea ar fi aratat daca, intr-adevar, acesti copii din cauza efortului fizic la care ar fi fost supusi, au stagnat in crestere. Insa parintii refuza sa le arate autoriatilor rezultatele. Ba mai mult, nu sunt lasate sa se apropie de copil. "Nu putem sa-l convingem sa se supuna legii din Romania. Atata timp cat nu ne lasa sa intram in locuinta lui, nu le putem face nimic. Nici nu stiu cum as putea sa port dialogul cu dansul. E prea multa munca pentru un copil la varsta asta. Prea multa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Micul Hercule, pus in lanturi de tata! Copilul a ajuns jucaria parintelui