Antena Meniu Search
x

Video Goana după cadourile de iarnă începe mai devreme din cauza unor posibile probleme de aprovizionare la nivel global

Cine ştie deja ce vrea să cumpere de Crăciun ar face bine să se grăbească. Specialiştii prevăd o criză a aprovizionării pe fondul creşterii vânzărilor, în special a celor online.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.12.2021, 08:03

Vezi și

Specialiştii vorbesc despre creşteri în vânzări în această perioadă în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, chiar şi cu 11%. Vom avea probleme în a primi comenzile pe care le-am plasat, în condiţiile în care peste 40% dintre consumatori susţin că vor să cumpere cadourile pentru cei dragi prin comenzi online. Foarte mulţi au început să facă deja acest lucru pentru că s-au temut de o criză a cadourilor. 

Citește și: Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine

Se poate spune că la nivel global este o criză a celor care lucrează în industria comerţului cu amănuntul. Aşa se face că se poate să nu primim cadourile la timp, aşa că românii s-au grăbit să comande aceste cadouri. Foarte mulţi oameni au ales însă cardurile cadou, pentru că sunt mai practice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Goana după cadourile de iarnă începe mai devreme din cauza unor posibile probleme de aprovizionare la nivel global