Antena Meniu Search
x

Goana după dragoste în prag de an nou

În pragul Revelionului, tinerii fără pereche speră să învingă singurătatea la speed dating. Potrivit regulilor, fiecare neconsolat în dragoste petrece câte şapte minute cu mai multe persoane de sex opus, atent selectate de organizatori

Vezi și

În pragul Revelionului, tinerii fără pereche speră să învingă singurătatea la speed dating. Potrivit regulilor, fiecare neconsolat în dragoste petrece câte şapte minute cu mai multe persoane de sex opus, atent selectate de organizatori. 

Astfel de întâlniri pe repede înainte sunt organizate periodic în toată ţara, iar compania se laudă cu o rată ridicată de succes.

Ingrid are şapte minute să-l convingă pe Marius că ar trebui să treacă împreună în noul an. Aparent, de atât e nevoie ca între doi oameni necunoscuţi să se aprindă flacăra. E ultima sesiune de speed dating pe anul acesta, iar romanticii care nu au pereche de revelion speră să nu fie singuri în noaptea dintre ani.

Pentru unii, începutul e mai dificil. Deşi participanţii primesc asigurări de la început că întâlnirile pe repede înainte sunt fără obligaţii, iar schimbul de contacte se produce doar dacă ambele părţi au simţit o legătură.

Clopoţelul anunţă schimbul de parteneri la mese. Într-o singură şedinţă, o domnişoară poate conversa cu până la 12 domni. În România, 10.000 de oameni singuri îşi încearcă norocul în dragoste prin speed dating.

Organizatorii ţin cont de toate preferinţele celor înscrişi. Aşa că, nouă din zece participanţi ajung să-şi dorească să revadă pe cineva cunoscut în întâlnirea fulger. Zeci de participanţi au ajuns chiar şi la starea civilă, în urma şedinţelor de speed dating. Astfel de întâlniri se organizează în toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Goana după dragoste în prag de an nou