Antena Meniu Search
x

Observator Special: Goldy, labradorul pasionat de gradinarit

Se numeste Goldy si se sperie de jucariile care fac zgomot. Plus ca are o pasiune neobisnuita pentru un caine: gradinaritul.

Vezi și

Goldy este labradorul nascut sa inoate si sa plonjeze. Face asta ore in sir fara sa se opreasca, chiar daca in unele locuri apa este plina de matasea broastei.

Cand nu inoata, Goldy are pasiuni de horticultor. Nu in gradina, ci in ghiveciul de pe balcon care candva, avea o floare. Acum, are doar pamant pe care labradorul il sapa de cate ori are ocazia..

Goldy nu se opreste din sapat nici macar atunci se urca in cada sa se spele. Sapa si in cada, de parca ar vrea sa faca un tunel pana in China.

Are si obiceiuri casnice cum ar fi sa latre aspiratorul. La fel reactioneaza si cand la televizor apar alte animale, pe care ea vrea cu orice pret sa le dea afara din casa. Latra pana cand cineva se hotaraste sa schimbe canalul.

Dar Goldy are un secret teribil: este foarte fricoasa. Se sperie chiar si de un catelus de jucarie.

Altfel, are apucaturi de caine normal.sa zicem. Cand iese in parc ii place sa stea pe banca.

Ii place sa se deghizeze in Mos Craciun sau in cowboy. Poarta ochelari de soare, esarfe si palari. Plus ca este o lady, asa ca niciodata nu iese din cada fara halatul ei multicolor.

Adora sa fie tinuta in brate, desi are 40 de kilograme si este prima in pat. Nimeni nu se culca pana cand Goldy nu decide unde se instaleaza peste noapte.

La fel de mult iubeste si masa de Craciun, dupa care nu mai poate sa miste o labuta si cere masaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Goldy, labradorul pasionat de gradinarit