Antena Meniu Search
x

"Grădinarul" care şi-a transformat casa într-o seră de droguri, prins de politişti

Plantele de canabis de la care a pornit dezastrul de la blocul din Ghimbav s-au intins până în Capitală. În Bucureşti l-au găsit poliţiştii antidrog pe cel care a transformat apartamentul de la poalele muntelui într-o seră de droguri.

Vezi și

Poliţiştii l-au găsit tocmai în Bucureşti pe proprietarul plantelor de canabis de la care a pornit dezastrul din Ghimbav.

Tânărul a închiriat o locuinţă tocmai în judeţul Braşov, pentru aerul curat. Nu lui îi dăuna poluarea din Capitală, ci culturii sale de droguri.

La poalele muntelui, plantele de canabis s-au tranformat în nişte copăcei. Şi poate că poliţiştii n-ar fi aflat de ele dacă apartamentul transformat în seră n-ar fi luat foc.

8 locuinţe au fost distruse de incendiul provocat de instalaţia de încălzire a serei improvizate. Dar flăcările n-au ajuns la plantele care măsurau peste doi metri.

Aseară, la două zile după incendiu, poliţiştii au descins în mai multe apartamente din capitală. Aveau informaţii că acolo ar sta cei care au pus pe picioare pepiniera de canabis din Ghimbav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Grădinarul" care şi-a transformat casa într-o seră de droguri, prins de politişti