Antena Meniu Search
x

Grecia schimbă din nou regulile. Turiştii au adus coronavirusul în Thassos

Turiştii au adus coronavirusul în Thassos, insulă care, până la redeschiderea graniţelor, era printre puţinele zone care nu înregistrau niciun caz de infectare.

de Redactia Observator

la 09.07.2020, 14:25

Vezi și
  • În Thassos au fost consemnate şase cazuri de turişti infectaţi.
  • Anual, acolo ajung zeci de mii de turişti români.

Drept urmare, Grecia schimbă din nou regulile. Toţi călătorii care intră acum în ţara elenă pe la punctul Kulata-Promachonas vor fi testaţi obligatoriu, anunţă presa bulgară.

Aproape 90% dintre cei care au intrat pe acolo au fost testaţi. Dar autorităţile greceşti spun că sunt pregătite să testeze fiecare turist nou sosit, chiar şi la sfârşit de săptămână când de obicei se formează marile aglomeraţii.

Până în prezent, în Thassos au fost consemnate şase cazuri de turişti infectaţi cu noul coronavirus. Patru dintre ei, cetăţeni sârbi, se află în prezent într-un hotel folosit ca loc de carantină.

Ceilalţi doi turişti, a căror naţionalitate nu a fost precizată, dar despre care se crede că sunt bulgari, au primit permisiunea de a reveni în ţara de origine.

Toţi cei şase sunt persoane tinere care nu prezintă simptome. Vă reamintim, anual, în insula Thassos, ajung zeci de mii de turişti români

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Grecia schimbă din nou regulile. Turiştii au adus coronavirusul în Thassos