Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grevă la CFR, mii de oameni lăsaţi pe drumuri

Mii de oameni au fost lăsaţi pe drumuri de un amplu protest al angajaţilor CFR. Speriaţi că îşi pot pierde locul de muncă, cei care repară locomotivele au intrat în grevă. Trenurile de călători au fost anulate unele după altele, doar că pasagerii nu au fost informaţi la timp.

de Redactia Observator

la 17.01.2020 , 11:37

Mii de oameni au fost lăsaţi pe drumuri de un amplu protest al angajaţilor CFR. Speriaţi că îşi pot pierde locul de muncă, cei care repară locomotivele au intrat în grevă. Trenurile de călători au fost anulate unele după altele, doar că pasagerii nu au fost informaţi la timp. Abia după-amiază, ministrul Transporturilor a anunţat că a răspuns revendicărilor.

Angajaţii Societaţii de Mentenanţă şi Reparaţii Locomotive s-au speriat că ar putea rămâne fără loc de muncă şi au oprit lucrul. Asta după ce CFR Călători a întârziat să semneze contractul de mentenanţă pentru acest an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Mai mult, liderii sindicali acuză CFR că vrea să falimenteze societatea de stat.

Activitatea a fost reluată după intervenţia ministrului Transporturilor. CFR călători a semnat contractul de mentenanţă, iar angajaţii s-au întors la lucru.

În România, CFR are peste 700 de locomotive şi ar mai avea nevoie de încă 500.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Grevă la CFR, mii de oameni lăsaţi pe drumuri