Antena Meniu Search
x

Grupul Damen a iesit din criza

Grupul Damen a ieşit din criză, este declaraţia în premieră făcută de directorul general din România al concernului olandez. Redresarea economică a fost posibilă după ce şantierul naval din Galaţi a renunţat la comenzile de construcţie a nevelor mari.

Vezi și

 Peste 400 de tone au alunecat astăzi spre Dunăre sub forma unei nave. Una foarte scumpă şi complet computerizată, care a dus la ieşirea din criză a producătorilor săi. Bucuroşi de lansare au fost şi copiii angajaţilor. Rar le e dat să vadă un asemenea spectacol.

Cu o lungime totală de aproape 60 de metri şi un personal de 34 de marinari, nava este destinată cercetării geotehnice oceanografice. Mai precis, e pregătită pentru depistarea zăcămintelor petroliere. Cum preţul este unul cu multe zerouri în coadă, producătorului îi arde de glume.

Mai precis, trei nave au comandat în total olandezii iar construcţia lor este şi calea ieşirii din criză. Acesta este şi motivul pentru care şantierul a reuşit să depăşească criza, faptul că s-a reorientat.

De la acea categorie de nave către acestea. Şi iarăşi este un motiv pentru care şantierul a angajat şi continuă să facă angajări. Doar pentru anul acesta, şantierul are programate alte încă 20 de lansări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Grupul Damen a iesit din criza