Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Guvernul va face demersuri pentru includerea micilor in lista produselor traditionale

Romanii fac moarte de om pentru micii lor. S-a declansat operatiunea "Salvati micul romanesc". De la mic la mare, de la vladica pana la opinca, romanii sunt gata sa semneze petitia pentru Europa.

de Redactia Observator

la 02.05.2013 , 19:36

Vestea ca micii devin europeni a pus pe jar o tara intreaga. Oamenii vor sa iasa in strada si sa-i convinga pe europeni sa nu le ia micul de la gura.

Panica s-a asternut peste tara. Toata lumea e in alerta. Autoritatile trebuie sa faca neaparat ceva. Mai ales, ca ei, micii, au fost, de zeci de ani, arma de castigat voturi. Cu micul la cap, romanul s-a dus altfel la vot.

Premierul Victor Ponta intervine vertical, si, prin fum, comunica: "Aia a fost o poveste pentru presa, am si primit azi informare de la Departamentul pentru Afaceri Europene sa linistesc lumea, nu se interzic micii".

Vezi și

Pentru asta, Guvernul a scrisComisiei Europene ca micii sunt doriti, in continuare, in farfuriile romanilor: "Autoritatile romane vor lua toate masurile necesare pentru a nu se interzice micii pe teritoriul Romaniei".

Noul regulament european, care interzice folosirea bicarbonatului de sodiu in compozitia carnii tocate, intra in vigoare de la 1 iunie, asadar comerciantii vor trebui sa isi adapteze retetele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Guvernul va face demersuri pentru includerea micilor in lista produselor traditionale