Antena Meniu Search
x

Haine de "plastic", cu etichete pe care scrie bumbac 100%

Haine de "plastic", cu etichete pe care scrie bumbac sută la sută. Cu asta îşi îmbracă la început de an şcolar, unii dintre părinţi, copiii

Vezi și

Haine de "plastic", cu etichete pe care scrie bumbac sută la sută. Cu asta îşi îmbracă la început de an şcolar, unii dintre părinţi, copiii

Unii, din neştiinţă, păcăliţi de scrisurile mincinoase de pe produsele din marile en-gro-uri Bucureştene. Alţii pentru că nu au bani şi cred că o haină de calitate este neapărat scumpă. Medicii avertizează: chilipirurile din nylon dăunează grav sănătăţii. 

Hainele ieftine nu se găsesc doar în magazine îndoielnice, însă. Micii noştri producători români au preţuri accesibile. Pe ei nu-i găseşti însă în astfel de centre. Comanzi mai simplu, pe internet sau mergi în magazine mici de profil.

Pentru sănătatea copiilor, trebuie ţinut cont de câteva aspecte. Bumbacul, mătasea, lâna, vâscoza să fie primordiale. Să evităm plasticul. Să evităm acele haine care ar putea să creeze probleme dermatologice.

Producătorii europeni sunt obligaţi să respecte etichetarea care arată conţinutul de substanţe cancerigene din textile, dar această regulă nu se aplică şi pentru produsele de import. Acestea sunt etichetate după ureche, iar în unele cazuri chiar deloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Haine de "plastic", cu etichete pe care scrie bumbac 100%