Antena Meniu Search
x

Video Haine pictate manual, cadoul ideal de Crăciun. Andra Natea şi-a transformat pasiunea în afacere

Rochiile şi bluzele pictate manual pot fi darul ideal pentru doamnele care vor să aibă obiecte vestimentare deosebite de Sărbatori. O tânără din Sibiu şi-a urmat visul din copilarie şi a deschis un atelier în care confecţionează astfel de haine. Toate sunt personalizate după preferinţele clienţilor. Cele mai căutate sunt hainele cu peisaje de iarnă şi motive tradiţionale româneşti.

Vezi și
  • Andra Natea şi-a transformat pasiunea pentru haine într-o afacere de succes

În curtea unei case vechi din Sibiu, o pată de culoare atrage atenția trecătorilor. Rochii, fuste, bluze şi tricouri multicolore, toate pictate manual sunt expuse în atelierul Andrei, o tânără care şi-a transformat pasiunea pentru haine într-o afacere de succes. 

Andra Natea: De când eram mică visam oarecum sa am propriul meu spaţiu. Desenam, aveam chiar un album în care schiţam mai multe modele. Am început cu hăinuţe de câini. Era o iarnă destul de friguroasă şi câinelel meu avea nevoie d eceva călduros. Şi pe urmă am făcut şi un curs de coritorie. 

Hainele cu motive de Sărbători, la mare căutare

Şi cum o afacere de suflet se pune pe picioare şi se suţine cu ajutorul celor apropiaţi de suflet. Cele mai bune prietene ale Andrei i s-au alăturat în aventura colorată. Una croieşte, cealaltă pictează hainele.  

Maria Rogoz, pictor vestimentar: Deobicei ideile vin pictand. punând câte o linie, câte o umbră. Eu folosec acril ca şi culori.  

Minerva Popa, croitoreasa: Andra... o admir, a avut foarte mult curaj pe care eu nu l-am avut. Şi mie mi-a plăcut şi fac asta din copilărie, poate mai mult ca ea, dar nu am avut curaj. 

Preferințele clientelor şi imaginaţia tinerei dau viaţă unor obiecte vestimentare unice.  

În această perioadă, cele mai căutate sunt hainele pictate cu motive de Sărbatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Haine pictate manual, cadoul ideal de Crăciun. Andra Natea şi-a transformat pasiunea în afacere