Antena Meniu Search
x

Hainele ieftine pot provoca boli grave de piele

Boala pe care poţi s-o iei dintr-o haină de plastic se tratează cu bani mulţi. Vară, îmbrăcămintea din materiale sintetice e crimă pentru piele.

Vezi și

Boala pe care poţi s-o iei dintr-o haină de plastic se tratează cu bani mulţi. Vară, îmbrăcămintea din materiale sintetice e crimă pentru piele. 

Cu o cameră ascunsă, reporterii Observator au mers prin mai multe magazine de haine din Capitală. La prima vedere, lucrurile au preţuri care îţi fac cu ochiul. Dar dacă priveşti mai atent, dai peste o mulţime de haine sintetice de proastă calitate. Tot acolo am dat şi peste o comerciantă care a încercat să ne vândă un tricou pe care ea singură recunoaşte că nu l-ar purta niciodată, mai ales pe timp de vară.

In clipa in care le-ai luat la cabina de probă îţi dau o senzaţie de căldură instant. ai transpirat instant.Ele menţin transpiraţia pe piele, nu lasă pielea să respire şi atunci apar alte reacţii de genul foliculită.

Specialiştii mai spun că pentru această perioadă când temperaturile sar de 30 de grade, este bine să alegem hainele din bumbac şi de culoare deschisă.

Aşadar, atenţie mare la ce purtaţi pe caniculă. Suntem prea săraci pentru a ne permite luxul de a ne îmbolnăvi. Mai bine cheltuim câţiva lei în plus pe un lucru de calitate, decât să aruncăm banii pe medicamente sau mai rău, să ne alegem cu o boală serioasă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Hainele ieftine pot provoca boli grave de piele