Antena Meniu Search
x

Patru oameni au murit din cauza drumurilor necurăţate. Iarna revine în forţă spre sfârşitul săptămânii

După ninsoare, s-a aşternut haosul pe şosele. Drumurile au fost acoperite de polei, iar şoferii n-au mai putut să-şi controleze maşinile.

Vezi și

După ninsoare, s-a aşternut haosul pe şosele. Drumurile au fost acoperite de polei, iar şoferii n-au mai putut să-şi controleze maşinile. Un microbuz plin cu elevi a ajuns într-un şanţ. Şi, în ultimele ore, patru oameni au murit în accidente care au avut loc pe şosele necurăţate. Încă nu există peste tot contracte de deszăpezire. Dar, autorităţile mai primesc o şansă. De la vreme. În zilele următoare, vine primăvara. Aerul tropical ajunge în România. 

Ca sticla. Aşa arăta azi drumul spre comuna ieşeană Dobrovăţ. Cine a trecut pe aici, şi-a blestemat zilele. Un autobuz care aducea 38 de elevi de la şcoală a derapat într-o curbă. Copiii, dar şi şoferul, au trecut printr-o spaimă cumplită.

Chiar şi cu lanţuri, maşinile se duc sanie. În lipsa drumarilor, sătenii au aruncat pământ peste gheaţă. Până acum, nu există un contract de deszăpezire a drumurilor judeţene. Toate licitaţiile au fost contestate.

În Harghita, multe drumuri sunt şi acum înzăpezite. 

Pe acelaşi subiect

În Mehedinţi, există contracte de deszăpezire doar pentru a curăţa o treime dintre drumurile judeţene. Licitaţii au fost, dar nu s-a mai prezentat nimeni.

Patru oameni au murit în ultimele ore în accidente pe drumurile acoperite de polei.

Iar vremea se schimbă de la o zi la alta. Iată, de pildă, temperaturile din Capitală. Am trecut de la 14 grade, la şase grade Celsius. Iar săptămâna aceasta ar putea fi cea mai caldă din lună. În plină iarnă, un val de aer tropical dinspre Nordul Africii va străbate ţara noastră şi va aduce temperaturi neobişnuite. Vor fi chiar şi 18 grade în sud-vestul ţării. 

Însă, până la sfârşitul săptămânii, revine iarna în forţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Patru oameni au murit din cauza drumurilor necurăţate. Iarna revine în forţă spre sfârşitul săptămânii