Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel a suferit un infarct. Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului, internat la Universitar

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat în această dimineaţă. Medicii au decis să-i monteze un stent pe o arteră.

Vezi și

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat în această dimineaţă. Medicii au decis să-i monteze un stent pe o arteră care era înfundată în proporţie de 70 la sută. Probleme vin la mai puţin de o lună de la cea mai grea pierdere. Moartea partenerei de scenă, Stela Popescu. Doctorii i-au cerut să aibă mare grijă, pentru că suferă de diabet şi de hipertensiune arterială.

Actorul a început să se simtă rău în timp ce se afla acasă, cu familia.  

- Cu inima...

- Vă simţiţi obosit? 

Pe acelaşi subiect

- Nu, nu neapărat obosit. Mă simt, din nou, după ani şi ani, la mâna doctorilor. 

Alexandru Arşinel a ajuns la camera de gardă a Spitalului Municipal acuzând dureri de inima. Medicii i-au spus că cel mai probabil a suferit un infarct şi au decis să îl interneze în secţia de cardiologie. 

Dimineaţă, a intrat în sala de operaţii. Dr. Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar: "Astăzi a fost supus unei coronarografii în urma căreia s-a decis implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă, pentru că avea o stenpză de 70%." Ceea ce înseamnă că sângele reuşea, doar într-o mică măsură, să ajungă, cu oxigen şi substanţe nutritive, la muşchiul cardiac. Procedura a fost un succes. 

După intervenţia minim invazivă, actorul a transmis reporterilor Observator că se simte bine şi că va fi externat în câteva zile. Medicii îi vor recomanda, însă, şi repaus. Ultima perioadă a fost încărcată. Un turneu în Spania şi multe spectacole.

Vineri seară, Arşinel şi-a încântat publicul de aici de la Constantin Tănase, alături de Monica Anghel şi Luminiţa Anghel, iar sâmbătă seară a urcat pe scenă cu Aer bun de Savoy. De fiecare dată a părut că se simte excelent. Deşi, a trecut prin două lovituri. Şi-a înmormântat cele mai apropiate colege. Pe Stela Popescu şi pe Cristina Stamate. "Toate au venit şi după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu."

Pe lângă supărări, Arşinel mai are şi alte afecţiuni, printre care un diabet zaharat şi hipertensiune arterială. În ultimii ani, a mai fost operat de hernie de disc şi a primit un rinichi nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel a suferit un infarct. Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului, internat la Universitar