Antena Meniu Search
x

Hoț prins de polițiști cu ajutorul bicicletei

O trotinetă la vremea ei, face minuni. Dacă pe trotinetă e un poliţist, imaginea face cât o mie de cuvinte. Iar dacă poliţistul prinde şi un hoţ, povestea e de film.

Vezi și

O trotinetă la vremea ei, face minuni. Dacă pe trotinetă e un poliţist, imaginea face cât o mie de cuvinte. Iar dacă poliţistul prinde şi un hoţ, povestea e de film.

Şi totuşi e real. S-a întâmplat în Centrul Vechi, acolo unde tânărul a încercat să îşi facă rost de o haină nouă, fără să o plătească. Urmărirea inedită a durat doar câteva minute şi s-a încheiat în momentul în care bărbatul alergat de poliţişti s-a lovit de o maşină.

Acesta e un segway. Şi acesta e un poliţist local. Combinaţia dintre ei, o arată recenta acţiune, e de succes.

Acest echipament s-a dovedit de ajutor.

Dimineaţă, când poliţiştii îşi făceau. încălzirea pe tricicletă sau, cum ar spune ei în termeni oficiali, erau în patrulare, în mulţime a ţâşnit un bărbat cu o haină de piele. Domnul de 28 de ani tocmai ce furase dintr-un magazin haina de piele care-i plăcuse mult, dar nu atât de mult încât să o şi plătească.

Hoţul a furat haina direct de pe manechin, în fugă

E drept, nu doar motorizarea, dar şi norocul au ajutat patrula poliţiştilor locali. Bărbatul care ştereplise haina n-a mai fost atent pe unde aleargă sau a încercat disperat să scape pierzându-se în trafic şi s-a izbit în plin de un taxi.

Este primul infractor prins de o patrulă cu segway a poliţiei locale. Tricicletele sunt folosite din această primăvară. Ultimele cumpărate, 10 la număr, au costat 90 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Hoț prins de polițiști cu ajutorul bicicletei