Antena Meniu Search
x

Horoscopul norocului în luna lui Cuptor! Iată ce îţi rezervă astrele în iulie

Luna lui Cuptor se apropie, aşa că trebuie să fim pregătiţi! Iată ce ne rezervă astrele în iulie

Luna lui Cuptor se apropie, aşa că trebuie să fim pregătiţi! Iată ce ne rezervă astrele în iulie

BERBEC: Familia şi căminul vor fi în prim-plan pentru nativii din zodia Berbec în următoarea perioadă. Aceste sfere de viaţa vor resimţi din plin influenta benefică a lui Jupiter, care a intrat în Rac la sfârşit de iunie.

TAUR: Tot ceea ce ţine de comunicarea cu mediul apropiat, de explorarea unor idei noi sau de urmarea unor cursuri primeşte întreaga susţinere astrală în luna iulie 2014. Nativii din aceasta zodia vor da acum dovadă de o mare deschidere intelectuală şi de încredere în inteligenţa lor nativă.

GEMENI: Prezenţa lui Marte în semnul lor până pe 14 iulie 2013 aduce multă combativitate şi puterea de a lupta pentru îndeplinirea celor mai arzătoare dorinţe. arele Benefic, Jupiter aduce acum numeroase oportunităţi pe planul îmbunatăţirii veniturilor personale şi al valorificării talentelor native.

RAC: Nativii în rac sunt marii răsfăţaţi ai horoscopului pentru că atât Soarele, cât şi Marele Benefic, Jupiter se află acum în semnul lor.

LEU: Luna iulie este o perioadă extrem de favorabilă definitivărilor şi eliberării de ceea ce nu le mai este necesar la nivel emoţional. În plus, creativitatea leilor va fi acum la cote maxime, ca şi capacitatea de a percepe cu acurateţe mesajele subtile.

FECIOARA: Prima jumătate a lunii este extrem de favorabilă pentru desăvârşirea unor proiecte profesionale şi continuarea ascensiunii în carieră. Marte din casa lor le va înzestra cu multă rezistenţă la stres, combativitate şi dorinţa irezistibilă de a se face remarcate la locul de muncă.

BALANŢA: Luna lui Cuptor se va dovedi extrem de favorabilă pe plan profesional, ea aducând oportunităţi, capacitate de muncă şi combativitate, mai ales după jumătatea lunii. Prezenţa Marelui Benefic în casa lor le promite acestor native şanse unice în tot ceea ce ţine de carieră şi afirmarea socio-profesională.

SCORPION: Intrarea lui Jupiter şi a Soarelui în casa lor le promite nativilor o lună plină de aventură, explorare şi entuziasm. Astfel, Scorpionii vor avea întreaga susţinere astrală, timp de un an, în tot ceea ce ţine de studii, călătorii şi rafinarea filozofiilor de viaţă.

SĂGETĂTOR: Luna viitoare aduce în prim-plan nevoile de intimitate în cuplu şi de siguranţa financiară, odată cu intrarea Soarelui şi a planetei Jupiter în casa lor.

CAPRICORN: Iulie aduce sprijinul astral în ceea ce priveşte exprimarea valorilor proprii, dar şi stabilirea unui echilibru în relaţia de cuplu.

VĂRSĂTOR: Intrarea Soarelui şi a planetei Jupiter în casa lor aduce mult succes în tot ceea ce ţine de îngrijirea sănătăţii, dar şi de organizarea activităţii profesionale.

PEŞTI: Luna Iulie stă sub semnul relaxării, creativităţii şi al afirmării de sine. Soarele şi Jupiter din casa lor le înzestrează cu încredere, cu imaginaţie şi cu dorinţa de a se bucura din plin de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul norocului în luna lui Cuptor! Iată ce îţi rezervă astrele în iulie