Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei. Leii îşi vor petrece weekend-ul departe de casă

Berbecilor le va merge totul ca pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

Vezi și

Berbecilor le va merge totul ca pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

Taurii de-abia aşteaptă să-şi petreacă sfârşitul de săptămână cu prietenii şi să se distreze, aşa că la muncă sunt cam absenţi. Nici măcar activităţile programate...NU reuşesc să le finalizeze.

Gemenii au parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici NU întreceţi măsura!

În schimb, Racii s-au săturat de atâtea probleme la serviciu, aşa că sunt hotărâţi să-şi ia o scurtă pauză. Partenerul de viaţă, cu siguranţă, se va bucura de această iniţiativă.

Pe acelaşi subiect

Şi Leii îşi vor petrece weekendul departe de casă, vor avea alături persoana iubită, moment numai bun pentru a-şi rezolva problemele din cuplu.

Fecioarele cântăresc decizii importante, iar intuiţia le ajută să aleagă cele mai bune soluţii. Au succes atât în plan financiar cât şi în cel sentimental.

Nativii din zodia Balanţei preferă să se izoleze astăzi de colectiv. Problemele personale din ultima vreme îi apasă. Totuşi se întrevede o schimbare pozitivă la acest capitol.

Astăzi este ziua perfectă pentru Scorpioni să se facă remarcaţi la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciaţi. Vor fi în centrul atenţiei.

Săgetătorii spun multe lucruri nelalocul lor, însă NU o fac cu rea intenţie, ci pentru că sunt foarte stresaţi. Discuţiile familiale le creează o stare de irascibilitate crescută.

Starea generală a Capricornilor este una de plictiseală. Nu sunt prea comunicativi şi ar fi bine să amâne întâlnirile de afaceri.

Relaţia Vărsătorilor cu partenerul de viaţă este bună, iar asta îi ajută să-şi menţină echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astăzi NU se vor lăsa aşteptate.

Peştii au ceva pe suflet şi NU vor reuşi deloc să ascundă asta. Gândurile negative se vor oglindi pe chipul lor, iar ceilalţi îi vor cam evita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei. Leii îşi vor petrece weekend-ul departe de casă