Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 05 august: O zodie nu trebuie să ia decizii astăzi! Riscă să piardă MULŢI BANI!

O zodie nu trebuie să ia nicio decizie importantă astăzi! Ar putea să piardă sume importante de bani, fapt ce le-ar dăuna mult pe plan financiar în următoarele zile.

de Redactia Observator

la 05.08.2017 , 09:13

O zodie nu trebuie să ia nicio decizie importantă astăzi! Ar putea să piardă sume importante de bani, fapt ce le-ar dăuna mult pe plan financiar în următoarele zile.

Problemele cu care Berbecii se confruntă nu sunt atât de grave pe cât par. Este o zi bună pentru a rezolva cu diplomaţi orice divergenţă.

Este o zi favorabilă călătoriilor, nativi Taur, iar şansele de câştiguri financiare sunt mari. Din nefericire, relaţiile sentimentale ar putea fi afectate.

Vezi și

Vă recomandăm să nu discutaţi în contradictoriu cu persoanele apropiate astăzi, nativi Gemeni. Nu luaţi decizii importante.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Racii nu trebuie să cumpere obiecte de valoare sau să ia decizii privind investiţiile pe termen lung. Riscă să piardă mai mulţi bani.

Pentru Lei este o zi favorabilă discuţiilor importante. Ar fi bine să se relaxeze şi să îşi facă planuri de viitor. Nu ar strica o vacanţă.

În prima parte a zilei, Fecioarele simt nevoia să schimbe ceva sau să înceapă ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor caznice şi sentimentale.

Aveți foarte multe probleme de rezolvat, nativi Balanţă, însă dispuneţi de multă energie pentru a duce totul la bun sfârşit. Continuaţi aşa, iar până la sfârşitul zilei veţi avea rezultate excelente.

Scorpionii au şansa să lămurească o problemă care le-a afectat relaţia cu persoana iubită. Nu ar trebui să ocolească această oportunitate de a îndrepta lucrurile.

Nativi Săgetător, astăzi aveţi şanse maxime să puneţi bazele unui proiect nou în sfera investiţiilor. Este un moment favorabil planurilor de viitor.

Capricornii nu sunt suficient de comunicativi, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit.

Nativi Vărsător, se pare că sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi puteţi avea realizări la locul de muncă sau în afaceri. Aveţi mai multă încredere în voi.

Colegii de serviciu sau partenerii de afaceri ar putea să nu le aprecieze ideile Peştilor aşa cum s-ar fi aşteptat. Nu semnaţi acte oficiale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei, 05 august: O zodie nu trebuie să ia decizii astăzi! Riscă să piardă MULŢI BANI!