Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul Zilei, 6 august! Una din două pentru raci: Ori DIVORȚ, ori MOȘTENIRE!

Taurii primesc o veste care le va schimba perspectivele. E weekend, aşa că au toate motivele să sărbătorească reuşita.

de Redactia Observator

la 06.08.2017 , 12:01

Taurii primesc o veste care le va schimba perspectivele. E weekend, aşa că au toate motivele să sărbătorească reuşita.

Berbecii sunt plini de energie, dar nu ar trebui să se suprasolicite astăzi. Este indicat să fie ceva mai atenţi la sănătate.

Taurii primesc o veste care le va schimba perspectivele. E weekend, aşa că au toate motivele să sărbătorească reuşita.

Vezi și

Nativii Gemeni vor reuşi să îşi rezolve o problemă de natură financiară. O persoană mai în vârstă le va sări în ajutor.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Racii sunt cu gândul la banii şi bunurie pe care le au în comun cu o altă persoană. Pot intra în discuţie detalii legate de un divorţ sau de o moştenire. 

Există posibilitatea ca în această zi, Leii să fie criticaţi de către persoana iubită. Şi asta pentru că acordă mai multă atenţie problemelor de la serviciu decât familiei.

Fecioarele trec printr-o perioadă în care trebuie să scape de toate tensiunile acumulate. Urmează o săptămână importată pentru ele, aşa că este indicat să profite de duminică şi să se relaxeze. 

Balanţele fac achiziţii importante în această zi. Îşi pot moderniza locuinţa sua chiar pot face planuri pentru achiziţionarea alteia.

Nativii Scorpion sunt pe picior de plecare. Fie îşi pregătesc bagajele pentru concediu, fie află că au de făcut un drum lung pentru rezolvarea unei probleme.

Săgetătorii au tendinţa de a cheltui mult. Astrele le recomandă se se rezume la strictul necesar, pentru că urmează o săptămână în care vor avea de făcut mai multe plăţi. 

Pentru Capricorni ziua începe cu o surpriză. Deşi nici nu îndrăzneau să se gândească la concediu, cineva apropiat le va da vestea că a rezervat vacanţa pe care o visau de ceva timp.

În urma unei invitaţii la un eveniment special, Vărsătorii vor reuşi să cunoască o persoană mai în vârstă care le va propune să se asocieze într-o afacere. 

Iar Peştii sunt sfătuiţi să se odihnească, să mănânce ceva uşor şi de sezon, pentru că organismul lor dă semne de disconfort.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul Zilei, 6 august! Una din două pentru raci: Ori DIVORȚ, ori MOȘTENIRE!