Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 08/01/2016. Racii nu se pot încrede în nimeni

Racii nu se pot încrede în nimeni astăzi şi trebuie să fie discreţi. Să evite confidenţele în faţa oricărei persoane, fie ea şi o rudă apropiată!

Vezi și

Berbecii trebuie să-şi facă timp astăzi pentru o vizită la medic. Ar fi bine să n-o amâne dacă nu vor să-şi petreacă weekendul în pat, cu supe şi ceaiuri fierbinţi.

N-are rost să vă contraziceţi astăzi cu nativii tauri. O vor ţine p-a lor până-n pânzele albe. Cel mai bine ar fi să-i ocoliţi.

Gemenii vor fi foarte responsabili astăzi. Nu e o glumă. Trebuie să ia o decizie de care va depinde siguranţa lor financiară.

Racii nu se pot încrede în nimeni astăzi şi trebuie să fie discreţi. Să evite confidenţele în faţa oricărei persoane, fie ea şi o rudă apropiată!

Deşi şi-au început anul cu planuri şi ţeluri măreţe, nativii leu trebuie să fie realişti. Va fi în beneficiul lor să poarte o discuţie cu şefii despre salariu.

Astăzi este ziua perfectă pentru fecioare să se facă remarcate la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciate.Vor fi în centrul atenţiei.

Balanţele ar trebui să se ocupe mai mult de pasiunile lor şi să încerce să se distreze mai mult prin ceea ce fac. Să pună binele lor deasupra tuturor!

Scorpionii au toate şansele să se implice într-un nou proiect la care visează de multă vreme şi care se anunţă a fi de succes.

Săgetătorii au o zi bună pentru întâlniri de afaceri, cu prietenii sau chiar romantice. Se află în cea mai bună formă, iar energia pe care o emană poate cuceri pe oricine.

Capricornii vor face fapte măreţe şi nu vor aştepta nimic la schimb, însă nu vor accepta critici sau invidii!

Dacă vărsătorii sunt în căutare de mai multă apreciere la locul de muncă, cu siguranţă astăzi este momentul perfect pentru a-şi spune nemulţumirile.

Nimic nu va distrage atentia peştilor, iar rezultatele vor fi optime. Cu cât îşi vor urmări mai atent planul, cu atât vor fi mai mulţumiţi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 08/01/2016. Racii nu se pot încrede în nimeni