Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 10 februarie 2017. Capricornii au o zi foarte bună din punct de vedere profesional

La cât au aşteptat nativii din zodia Berbecului să se facă vineri, nimic nu le va mai sta în cale!

Vezi și

La cât au aşteptat nativii din zodia Berbecului să se facă vineri, nimic nu le va mai sta în cale!

La cât au aşteptat nativii din zodia Berbecului să se facă vineri, nimic nu le va mai sta în cale şi vor pune în practică toate planurile de distracţie cu prietenii.

Taurii au de terminat proiecte importante, aşa că îşi vor petrece toată ziua la serviciu. Pe seară însă se vor relaxa în compania persoanei iubite.

Gemenii sunt plini de viaţă astăzi, se implică în tot felul de activităţi. La birou, vin cu idei pline de inspiraţie, aşa că este posibil să se aleagă şi cu o primă.

Pe acelaşi subiect

Racilor le merge bine la serviciu, dau randamentul aşteptat, iar în plan sentimental au gânduri mari. Aşadar e soare şi linişte pe strada lor.

Leii ar trebui să stea departe de proiectele profesionale, oboseala le creează probleme. N-ar fi rău să plece într-o călătorie alături de partenerul de viaţă, pentru a se odihni.

Starea de bine a Fecioarelor e foarte molipsitoare. Reuşesc să aplaneze conflicte la serviciu şi să dea sfaturi înţelepte.

Întâlnirile pe care le au astăzi Balanţele în program se vor dovedi a fi foarte profitabile, vor avea de câştigat bani mulţi, iar asta nu poate decât să-i binedispună.

Scorpionii ar trebui să renunţe la a mai face investiţii materiale, NU este o zi favorabilă. N-ar strica să mai pună ceva bani deoparte.

Săgetătorii îşi fac planuri de week-end cu familia, vor să uite pentru câteva zile de muncă şi să se odihnească.

Capricornii au o zi foarte bună din punct de vedere profesional. Reuşesc să semneze un contract pe care l-au aşteptat de mult.

Vărsătorii sunt cam obosiţi după această săptămână destul de încărcată, însă asta NU-i opreşte să-şi ducă proiectele la bun sfârşit.

Peştii sunt tăcuţi şi apatici. Nu le prea poţi intra în voie, aşa că e mai bine să aştepţi să le vină cheful de vorbă sau să-i eviţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 10 februarie 2017. Capricornii au o zi foarte bună din punct de vedere profesional