Antena Meniu Search
x

HOROSCOPUL ZILEI - 11 Martie: O zodie se bucură de mulţi bani, dar cheltuie fără masură

Peştii abia au aşteptat ziua de azi pentru a putea lenevi în tihna.

Vezi și

Peştii abia au aşteptat ziua de azi pentru a putea lenevi în tihna. E drept…au avut o săptămână încărcată, plus că diseara vor ieşi cu prietenii şi trebuie să fie în formă pentru distracţie.

Berbecii simt nevoia de mai multă mişcare şi astăzi s-au decis să facă o plimbare prin oraş, poate chiar într-un parc, iar persoana iubită le va fi alături.

Pentru că au tendinţa să fie cam risipitori, Taurii ar putea intra în conflict cu familia.

Săgeţile lui Cupidon ajung direct la inima Gemenilor. Fac cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa lor sentimentală.

Racii NU sunt în cea mai bună formă, dar nişte veşti bune îi vor scoate din starea în care se găsesc.

După o perioadă extrem de solicitantă, Leii se relaxează şi îşi pot face liniştiţi planuri pentru viitor. Ar fi bine totuşi să NU se grăbească cu deciziile importante.

Nativii zodiei Fecioară sunt un pic cam visători şi au tendinţa să neglijeze problemele importante pe care le au de rezolvat.

În viaţa Balanţelor au loc schimbări importante ÎN BINE! Intuiţia contribuie din plin la succesul pe care îl au în plan social.

Scorpionii  încep ziua plini de optimism şi au toate şansele să se facă remarcaţi. În a doua parte a zilei vor cunoaşte o persoană care îi va ajuta în carieră.

Ideal ar fi ca Săgetătorii să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

Ajutaţi de rude şi de prieteni, Capricornii reuşesc să se mobilizeze pentru nişte activităţi legate de cămin.

Iar Vărsătorii vor avea o zi plină de armonie. Liniştea familială îi face să fie zâmbitori şi să NU dea înapoi de la nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » HOROSCOPUL ZILEI - 11 Martie: O zodie se bucură de mulţi bani, dar cheltuie fără masură