Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 13/05/2017. Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare, astăzi. Problemele din ultima vreme le dau bătăi de cap, însă pe parcursul zilei vor realiza că nu sunt atât de grave pe cum par.

Vezi și

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare, astăzi. Problemele din ultima vreme le dau bătăi de cap, însă pe parcursul zilei vor realiza că nu sunt atât de grave pe cum par.

Se anunţă o zi relaxantă pentru nativii Taur. Partenerul de cuplu le-a pregătit o surpriză care le va schimba starea de spirit.

Gemenii vor lua parte la discuţii legate de bunurile pe care le au în comun cu o altă persoană. Le este recomandat să nu îşi piardă calmul.

Pe Raci, weekendul îi găseşte în compania unor persoane cu care nu s-au văzut de ceva timp. Atenţie mare, însă! Nu ar fi recomandat să scoată toţi banii din portofel.

Pe acelaşi subiect

Sănătatea ar trebui să fie pe primul loc, în acest sfârşit de săptămână, pentru Lei. Nu ar strica dacă ar ieşi din oraş să ia puţin aer curat şi să se detaşeze.

Fecioarele îşi vor dedica toată ziua copiilor. Cei care sunt singuri vor pleca, dis-de-dimineaţă, într-o mică excursie alături de prieteni.

Balanţele fac mai multe calcule astăzi. Vor să facă o achiziţie importantă, însă ar fi indicat să se consulte şi cu restul familiei.

O sumă de bani sau un cadou neaşteptat le va face ziua mai bună Scorpionilor. Perioada tensionată din viaţa lor a trecut, iar acum e momentul să se bucure de reuşite.

Este posibil ca Săgetătorii să fie anunţaţi de către şefi că trebuie să plece într-o scurtă călătorie, sau că vor trebui să rămână la serviciu peste program zilele următoare.

Capricornii sunt hotărâţi să facă mai multe schimbări în casă, iar rudele le sar în ajutor. Astfel vor termina mai repede, iar, spre seară, vor sărbători.

În acest weekend, Vărsătorii au o mulţime de idei bune, iar oriunde merg vor fi apreciaţi. Astrele le recomandă să fie mai atenţi la sănătate.

Iar Peştii vor cheltui mai mulţi bani în acest weeked, însă tot răul spre bine. Un prieten le va înapoia o datorie, iar astfel conturile lor nu vor avea prea mult de suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 13/05/2017. Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare